Retigo

Retigo EASY COOKING

Az EASY COOKING néhány egyszerű lépésben kínál izgalmas lehetőségeket még a legbonyolultabb ételek elkészítéséhez is.

Az EASY COOKING olyan technológia, amelyet hivatásos szakácsaink fejlesztettek ki, természetesen figyelembe véve a nemzetközi konyha alapvető igényeit.

 

Az étel kiválasztása és elkészítésének módszere

Az első lépésben kiválasztja az elkészítendő étel típusát és elkészítésének részleteit – ezt tizenkét kategóriából válogatva teheti meg.

Az étel adagolásának kiválasztása

Kiválaszthatja, hogy pl. a húst egészben készíti el, feldarabolva vagy felszeletelve, és így tovább.

Szín és hőmérséklet kiválasztása az enyhén átsült fokozattól a ropogósig

Az EASY COOKING nem csupán felkínálja az ajánlott hőmérsékleteket, hanem a kívánt pirulási árnyalat kiválasztására is lehetőséget biztosít – a sütőkamra belső hőmérséklete hatással van az étel színére és kérgének minőségére.

Minden lépés átlátható és követhető

Az EASY COOKING program elindításánál a gép digitális kijelzőjén tisztán láthatók és átláthatók az étel elkészítésének szakaszai, ill. annak különböző fontos értékei.

Lehetőség a szakács egyéni elképzeléseire

Az elkészítés különböző szakaszainál lehetőség van közbelépésre, saját beállításaink megadására. Az EASY COOKING nem írja elő, hogy mi történjen, csupán felkínálja az ajánlott értékeket, amelyeken Ön saját ízlése szerint változtathat.

Saját receptjeink elkészítése

Amennyiben elégedett az elkészült étellel, beállításait elmentheti saját programjai közé, amelyet az egyedülálló TANULÓ funkció tesz lehetővé. A TANULÓ funkció még az elkészítés közben megváltoztatott beállításokat is megjegyzi. Az EASY COOKING technológia alkalmazásával könnyedén készíthet számtalan saját programot, amelyek tökéletesen kielégítik majd az Ön konyhai igényeit.

Az EASY COOKING hamar nélkülözhetetlen barátjává válik, általa még egy tapasztalatlanabb szakács is elsőrangú eredményt érhet el.

Sohasem volt egyszerűbb a kombi párolók használata.