Retigo

A RETIGO választékában számtalan hasznos konyhai kiegészítőt talál, mellyel sokkal kényelmesebben dolgozhat. Többek közt Vision Vent páraelszívók, bankettrendszerek a kombi párolókhoz, Vision Smoker füstölő, olajozóspray, gastronorm tárolók és sütőlemezek, tisztítószerek és víztisztítók, BWT szűrőrendszer tartozik a kínálatba.

 

Vision Vent páraelszívók


Erős szívóhatása és intelligens működése garantálja a kellemes konyhai környezetet. A RETIGO Vision Vent páraelszívó berendezés három modellje a RETIGO Vision 623, a 611 és 1011, valamint a 2011 kombi párolóhoz használható.

 

 

Bankettrendszerek


Az étel könnyen felmelegíthető a Vision kombi párolóban, majd a bankettkocsin, thermoköpeny alatt melegen tarthatók a tányérok egészen a tálalás pillanatáig. A bankettkocsik és thermoköpenyek a RETIGO Blue Vision és Orange Vision kombi párolók 1011, 1221, 2011 és 2021 modelljeivel kompatibilisek.

 

 

 

VISION SMOKER 

Az összes Retigo kombi párolóval kompatibilis a RETIGO Vision Smoker. Ez az egyszerű kiegészítő természetes füstös aromát kölcsönöz az ételnek. Az új RETIGO Vision füstölőnek köszönhetően egyszerre, egy készülékben főzhet és füstölhet. 

retigo vision smoker big

 

 VISION OLAJSPRAY

A kombi párolóban sült ételek olajköltségének kétharmada spórolható meg a Vision olajspray használatával. A szórópisztoly keskeny fúvókájával pl. a hús nagyon finom olajréteggel borítható be, amely csodás színt kölcsönöz az elkészült ételnek. 

 

olajozopisztoly big

 

Gastronorm tárolók


A RETIGO a gastronorm tárolók széles választékát kínálja a kombi párolókhoz, sokkoló hűtőkhöz, a Holdomat készülékekhez szükséges GN 1/1, GN 2/3 és GN 2/1 méretben. A kínálatban megtalálhatók a klasszikus rozsdamentes acél tárolók, teljes vagy perforált, speciális változatban, a hagyományostól eltérő és zománcozott kivitelben.

 

SPECIÁLIS

 

 

 

 

KLASSZIKUS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SZOKATLAN

 

 

 

 

 

 

ZOMÁNCOZOTT

 

 

 

 

 

 

 

Sütőtepsik


Zománcozott, teflon, alumínium vagy speciális hővezető anyagból készült sütőlemezek. A tepsik mérete illeszkedik a standard 400x600 mm sütőfelülethez.

 

 

 

 

 

 

 

TISZTÍTÓSZEREK


A konyhai munka elengedhetetlen része a kombi párolók és más felszerelések karbantartása, illetve tisztítása. A RETIGO a tisztítószerek széles skáláját kínálja az automata, valamint a kézi tisztításhoz, a bojler és a sütőkamra vízkőtelenítéséhez, zsíroldáshoz. 

 

active cleaner small

 

VÍZKEZELŐ SZEREK ÉS BWT SZŰRŐRENDSZER


A kínálatban szerepelnek 5-10 l-es automata vízlágyítók, kézzel adagolható vízlágyítók, sótabletták, szűrők. A vízkezelő szerek és a szűrők használata nemcsak higiéniai okokból fontos, de növeli a készülékek élettartamát is.

 

viztisztito small