Retigo

Retigo Aktív Tisztítás

Egy sűrű munkanap után a konyha takarítása az egyik legádázabb feladat, azonban a Retigo BLUE VISION kombi pároló esetében nem ez a helyzet, mivel a gép beépített AKTÍV TISZTÍTÁS, ill. öntisztító rendszerrel rendelkezik.

 

 

5 tisztító program

A szennyezettség mértékét figyelembe véve 5 tisztító program közül választhatja ki a legmegfelelőbb beállítást, így a kombi pároló mindennap tisztán tartható, ill. üzemképessége egyszerűen biztosítható. A programok időtartamban, valamint a tisztítóerő mértékében különböznek egymástól. Az alapprogram csupán 21 percet vesz igénybe, míg a leghosszabb program kb. 40 perc alatt végez a munkával.

Retigo AKTÍV TISZTÍTÓPOR

A tökéletes eredmény érdekében a Retigo kifejlesztett egy különleges tisztítóport, a Retigo AKTÍV TISZTÍTÓPOR-t, amelyet közvetlenül a kombi pároló sütőkamrájának aljára kell szórni. Amennyiben a szennyezettség kismértékű, elegendő a tasak tartalmának csupán a felét felhasználni.

Kettő az egyben

A tisztítópor tartalmazza mind a tisztító, mind az öblítő adalékokat, így egyetlen tisztítóanyag használata elegendő.

Megtakarítás

Az AKTÍV TISZTÍTÁS automatikus rendszer figyelemre méltó idő- és pénzmegtakarítást eredményez. Az a kb. 30 percnyi idő, amelyet eddig takarításra kellett fordítani, ezentúl más, fontosabb feladatokra is felhasználható, mert az aktív tisztítórendszer működtetéséhez csupán le kell szórni a tisztítóport a melegítőkamra aljára, majd egy gombnyomással indítható a program. Amikor a tisztítás befejeződött, a kombi pároló kiszárítja önmagát, végül visszaáll az alapállásba.

Hosszabb élettartam

Az AKTÍV TISZTÍTÁS automatikus rendszer alkalmazásával tökéletesen tisztán tartható a melegítőkamra belseje, így a gép élettartama is nagymértékben növekszik.