Retigo

nivo nivo nivo nivo

Retigo

Vision kombi párolók

Vision kombi párolók

A RETIGO VISION a kombi párolók egyedülállóan korszerűsített új generációja, amely a legfejlettebb technológiát kínálja.
Az egyedi design, az egyszerű kezelhetőség és az alap kiegészítők magas minősége megannyi igényt tökéletesen kielégít, miközben kiváló lehetőséget biztosít magas színvonalú ételek felszolgálásához. Mindehhez pedig kiemelkedően jó ár-érték arány, gazdaságos víz- és energiafelhasználás társul.

Tovább

DeliMaster cukrászsütők

DeliMaster cukrászsütők

Pékségek, cukrászdák, konyhák és más HoReCa vállalkozások kényelmét szolgálják a többfunkciós DeliMaster cukrászsütők. Ezekkel a készülékekkel a párolás, a sütés és a kombinált főzés számos módozata megvalósítható.

Tovább

 

Holdomat

Holdomat

Az éttermek, élelmiszer-üzletek és vendéglátó-ipari vállalkozások sikerének kulcsa: képesek megőrizni a kínált ételek frissességét, hőfokát mindaddig, míg eladják, illetve felszolgálják azokat. Ebben nyújt segítséget a Holdomat.

Tovább

 

 

Melegentartók

Melegentartók

A kombi pároló nagyon hasznos kiegészítője a melegentartó készülék, különösen 200-300 adagos kapacitásának köszönhetően. A gyakorlatban nemcsak felmelegítésre, illetve melegen tartásra használható, hanem az ételek készítésében is alkalmazható. 

Tovább

 

 

Sokkoló hűtők / Fagyasztók

Sokkoló hűtők / Fagyasztók

A sokkoló hűtők, fagyasztók használatával megakadályozható, hogy nemkívánt mikroorganizmusok, baktériumok tegyék tönkre a gondosan elkészített fogásokat. Emellett a készülékek segítenek megőrizni az ételek természetes nedvességtartalmát, színét, ízét és aromáját.

Tovább

 

 

Kiegészítők

Kiegészítők

Konyhai berendezéseink mindegyikéhez ajánlunk megfelelő kiegészítő eszközöket. Itt a karbantartáshoz, valamint a kényelmes munkához szükséges termékek teljes választékát megtalálja.

Tovább