Retigo

nivo nivo nivo nivo

Retigo

Tökéletes részletek

 

 

 
Egy nagyméretű fogantyú segítségével könnyedén és kényelmesen nyitható a kombi párolók ajtaja. Okos belső mechanika által a fogantyú jobbra és balra fordításával is kinyitható az ajtó, ill. gyengéd nyomással biztonságosan visszazárható – ez jól jöhet, ha éppen gasztronómiai csodákkal van tele a szakács keze.
 
 
 

Az ajtóba szerelt, különlegesen kifejlesztett hajlított első ablak nem csupán esztétikai elem, hanem a közte és a belső lapos üveg közötti rés a gép hűtését is elősegíti, így a külső üveg felülete is sokkal eredményesebben tartható kezelhető hőfokon.

 

 

 

A panel egyszerű eltávolításával egy karbantartó munkás vagy egy szerelő könnyedén hozzáférhet a belső elektronikához.

 

 

 

Egy négy ponton mérő pálca biztosítja az étel belső hőmérsékletének pontos mérését. A ‚T‘ alakú kimunkálás kényelmes használatot eredményez.

 

 

 

 

 

Az ajtó alatt elhelyezkedő tálca összegyűjti a lecsapódott vizet, így megakadályozza a nemkívánt csepegést.

 

 

 

 

 

Az ajtó alá épített elvezető tálca összegyűjti és elvezeti a lecsapódott vizet.

 

 

Ventilátor – Annak lehetősége, hogy a ventilátor sebességét 5 különböző fokozatra állítsa, még a legegzotikusabb ételeknél is tökéletes eredményt tesz elérhetővé. A kétirányú ventilátor biztosítja a meleg levegő egyenletes eloszlását a melegítőkamrában.

Ventilátor Állj! – A ventilátor automatikusan leáll, ha az ajtó kinyílik, megakadályozva ezzel a felesleges hő-, illetve gőzveszteséget.

Higiénikus melegítőkamra – A kerekített sarkokkal épített melegítőkamra könnyed és kényelmes karbantartást tesz lehetővé. Különleges bevonat óvja a kezelt felületet a rozsdásodástól.

ACM – Automatikusan beállítja az elkészítési időt, így ugyanazon eredményt garantálja minden egyes használatkor, függetlenül a felhasznált alapanyag mennyiségétől.