Retigo

Retigo VISION TOUCH és Retigo VISION AGENT

A VISION AGENT menürendszerében nem számíthat csapdákra, ám, ha mégis elbizonytalanodna bármely funkció helyes alkalmazásában vagy a következő lépés meghatározásában, segítségre talál egy virtuális jó barát személyében, aki bármikor rendelkezésére áll a megfelelő válasszal. Csak nyomja meg a VISION AGENT gombot, a 3D ikonok közül válassza ki azt a funkciót, amelynek alkalmazásában nem biztos, és azonnal megjelennek az előrehaladást elősegítő tippek és eligazítások.

 

A VISION AGENT funkciók a menürendszer minden szintjén elérhetők.

Bárhol is tartson az étel elkészítésében, a segítség csupán egy gombnyomásra van, így Ön nyugodtan elmélyülhet akár a legösszetettebb funkciók alkalmazásában is.

 

Egyedülálló érintőképernyő

A Retigo bemutatja a legkorszerűbb érintőképernyőt, a VISION TOUCH-t.

A nagyméretű, érintésre érzékeny, színes kijelző könnyű kezelhetőséget biztosít. Egyedi kivitelezése lehetővé teszi, hogy a képernyő pontosan érzékelje az érintést, így még a legzordabb konyhai körülmények között is tökéletesen működik.

 

Könnyű kezelhetőség

Az irányító érintőképernyőn gyorsan kiválaszthatók a kívánt programok, a kiegészítő funkciók vagy a manuális kezelés lehetősége. Minden beállítást nagyméretű 3D ikonok tesznek könnyen felismerhetővé és ellenőrizhetővé. A VISION TOUCH-t egyszerűen alkalmazhatják a hasonló eszközökön szerzett tapasztalatokkal nem rendelkező szakácsok is.

 

Könnyű karbantartás és hosszú élettartam

A könnyed és gyors karbantartás a mesterien kivitelezett sima felületeknek köszönhető. Különleges anyagok biztosítják a VISION TOUCH érintőképernyő ellenálló képességét és a gép hosszú élettartamát.

 

EASY COOKING • Kiélheti gasztronómiai álmait

 

PROGRAMOK • Ez az ikon a programok szerkesztését, elmentését teszi lehetővé

 

MANUÁLIS MÓD • Az értékek kézi beállításának lehetősége

 

EXTRÁK • A kombi pároló különleges funkciói itt választhatók ki az étel visszamelegítéséhez

 

AKTÍV TISZTÍTÁS • A három csepp ikon a gép aktív tisztítását jelzi

 

SEGÍTSÉG • A kérdőjel alatt rövid leírásokat, utasításokat talál a kombi pároló, ill. a HACCP szoftver használatával kapcsolatban

 

BEÁLLÍTÁSOK • Itt léphet be a szerkesztő menübe és a felhasználói környezetbe