Retigo

Mi az a kombi pároló?

Egy teljes menü elkészítéséhez nemcsak tapasztalt szakácsokra, de olyan minőségi ételkészítő berendezésre is szükség van, mely semmilyen körülmények között sem hagyja cserben használóját. Ilyen a kombi pároló, napjaink modern konyhájának elengedhetetlen multifunkcionális eszköze. 

A RETIGO professzionális kombi párolók a legapróbb részletekig kidolgozott designnal, könnyen kezelhető érintőképernyővel, kiváló hőszigetelő tulajdonsággal (nem fűtik be a konyhát) rendelkeznek. Mindehhez alapvető funkcióként társul az automatikus tisztítás, illetve a gazdaságos víz- és energiafelhasználás.

Blue Vision

b 611

B 623 i

30 - 50 adag

b 623

B 611 i, b, ig

51 - 150 adag

b 1011

B 1011 i, b, ig

151 - 250 adag

b 1221

B 1221 i, b

400 - 600 adag

b 2011

B 2011 i, b, ig

400 - 600 adag

b 2021

B 2021 i, b

600 - 900 adag

Orange Vision Extra

o 623

O 623 ic

30 - 50 adag

o 611

O 611 ic, bc, igc

51 - 150 adag

o 1011

O 1011 ic, bc, igc

151 - 250 adag

o 1221

O 1221 ic, bc

400 - 600 adag

o 2011

O 2011 ic, bc, igc

400 - 600 adag

o 2021

O 2021 ic, bc

600 - 900 adag

Orange Vision Plus

o 623

O 623 Plus

30 - 50 adag

o 611

O 611 Plus 

51 - 150 adag

o 1011

O 1011 Plus 

151 - 250 adag

o 1221

O 1221 Plus

400 - 600 adag

o 2011

O 2011 Plus

400 - 600 adag

o 2021

O 2021 Plus

600 - 900 adag

  • Miért a RETIGO Vision?
  • Blue Vision
  • Orange Vision Extra
  • Speciális funkciók
  • Környezetbarát megtakarítás
  • Jó befektetés

1. Tökéletes, és még annál is több

A precíz hőmérséklet- és páraellenőrzés, a többféle főzési lehetőség, a kiváló teljesítmény magas páratartalom esetén is mind-mind a vendégek elégedettségét, visszatérését szolgálja. Küldetésünknek tekintjük, hogy partnereink berendezéseink segítségével is növeljék üzletük eredményességét.

2. Magas minőség elérhető áron - Amit nagyra becsülnek a szakemberek

Értéket képvisel, egyben hasznot is hajt, mindez elégedettséggel tölti el a vendéglátó-ipari szakembereket a világ bármely pontján.

3. A kombi párolók szakértőjétől vásárolhat – A tökéletes megoldás 

Akár egy kis snack bárt, akár hatalmas éttermet üzemeltet, a Retigo Vision kombi párolók kielégítik üzlete igényeit.

4. VISION DESIGN - Vonzó külső, megbízhatóság és funkcionalitás

A könnyű kezelhetőség és a felhasználóbarát megjelenés az eredményességet és a biztonságot szolgálja. A kivételes minőségű rozsdamentes acél berendezés speciális bevonata garantálja a hosszabb élettartamot.

5. VISION TOUCH érintőképernyő - Egyszerűen használható a legzordabb körülmények közt is

Az egyedülállóan korszerű érintőképernyő használatával időt és pénzt spórolhat. A készülék villámgyors választ ad. Nincsenek sérülékeny mechanikus alkatrészek. Precízen működik még akkor is, ha zsíros kézzel vagy kesztyűben használják.

6. Advanced Steam Generation System - Kiemelkedő teljesítmény és hatékonyság

A kétlépcsős felfűtési rendszer révén megőrizhető az ételek vitamintartalma, elérhető a kívánt szín, íz és állag. 

7. RETIGO Smart Investment - Megtérülő befektetés

A Retigo Eco Logic System és az automata tisztítórendszer alacsony működési költséget eredményez, és tartalék alkatrészekben sincs hiány. Az ételek minimális súlyveszteséggel készülnek el. 

A RETIGO Vision kombi párolók prémium modellsorozata a RETIGO Blue Vision. Az igényes felhasználóknak tervezett, egyedi kombi párolók könnyen kezelhető érintőképernyője segítségével egyszerűen elérhető minden alap- és speciális funkció. Minden modell alapfelszereltségéhez tartozik az automata tisztítórendszer, az Easy Cooking technológia, a gőzkieresztő szelep, valamint a hatpontos maghőmérő.

A RETIGO Orange Vision Extra modellsorozat tervezésénél is fontos szempont volt a magas minőség és a könnyű kezelhetőség. A Blue Vision kombi párolókkal szemben az Orange Vision Extra felszereltségéhez csak az Active Cleaning automata tisztítórendszer és az alapfunkciók tartoznak. Továbbá választható hozzá 1-pontos maghőmérő, gőzkieresztő szelep, 99 program 9 lépésben, kézi zuhany, valamint 7 sebességes ventilátor, akár megállítási lehetőséggel is. Így elkerülhető, hogy a berendezés olyan funkciókat is tartalmazzon, amelyekre sosem lesz szükség. Az elegáns, mégis letisztult megjelenésű modellek érintőképernyője gyorsan kezelhető és könnyen tisztítható vezérlőfelület.

 

A RETIGO Vision kombi párolók családja egyike a legnagyobb energiahatékonyságú berendezéseknek a világpiacon. Víz- és elektromosenergia-fogyasztása, illetve egyéb működési költségei alacsonyak. Gazdaságossága révén hamar megtérülő befektetést jelent, ráadásul környezetbarát.

RETIGO Water Saving System

Egyedülálló hűtőrendszer a feleslegesen képződő gőz kezelésére. A WSS (Water Saving System) speciális kamrája hűti le és alakítja a párát vízzé, ugyanakkor fel is melegíti azt, ezért csak kis mennyiségű hideg víz távozik a készülékből.

Példa a fogyasztásra*:

Grillcsirke (1.5 kg/ 8 adag) Sült burgonya (2.5 kg)

Vízhasználat (l)

Retigo

4

A legnagyobb versenytárs a piacon

16

 

Aktív tisztítás

A berendezések takarításával általában aggasztóan nő a vízhasználat. Ám ez nem jelent gondot a RETIGO Vision kombi párolóknak. A RETIGO Active Cleaning zárt automata tisztítórendszer, vagyis a víz em távozik a készülékből, hanem az első keringést követően újra hasznosul. Így nemcsak a víz-, de a tisztítószer-fogyasztás is csökken.

Példa a használatára*:

Automata tisztítás

Vízhasználat (l)

Időráfordítás

Retigo

17

30 perc

A legnagyobb versenytárs a piacon

39

30 perc

 

Összegzés

A gőzképző rendszer vízhasználata óránként megközelítőleg 20 liter. Összehasonlítva más kombi párolókkal, a WSS-nek köszönhetően a RETIGO Vision berendezéseinek 70%-kal alacsonyabb a vízfogyasztása. 

* Az adatok érvényesek a gazdaságos üzemmódban működtetett RETIGO Vision 611 modellre. Az eredmény változhat különböző nyersanyagok és/vagy technológiai eljárások alkalmazásakor.

Energiahatékonyság

Az alacsony energiafogyasztást a következő tényezők segítik elő:

Nincs energiaveszteség – A berendezés a többlet hőt újrahasznosítja a víz felmelegítésére, mely aztán a sütőkamrában gőzzé alakul.

Szigetelés – A sütőkamra kiváló minőségű, 40 mm-es szigetelése minimalizálja a hőveszteséget.

Ajtó – A hőszigetelést biztosítja a dupla üvegű ajtó.

Elektronikusan ellenőrzött fűtés – A RETIGO Vision kifinomult rendszere ellenőrzi a főzőkamra hőmérsékletét. Amint a kamra eléri a kívánt hőmérsékletet, azt a továbbiakban a mikroprocesszorok tartják a megfelelő szinten, minimális energiafogyasztással.

Összegzés:  A gyors fűtés, az alacsony hőveszteség valamint a szabályozható ventilátor segítségével a készülékek 50%-kal több elektromos energiát képesek megtakarítani a hagyományos elektromos sütőkhöz képest.

A költséghatékony kombi párolóval a főzés még akkor is folytatható, ha a melegvíztároló rendszer meghibásodik. Ráadásul az egyedi párásító rendszer lehetővé teszi az ételek gyors hűtését is.
A klasszikus főzéssel az étel veszít súlyából, vitamin- és ásványianyag-tartalmából, színéből, azonban a párolással minden értékes összetevő megőrizhető. A készülék beépített AutoClima páraellenőrző rendszere biztosítja a mindig megfelelő páratartalmat.
A serpenyőben vagy sütőben sült ételek készítése nem kevés zsiradékot igényel. Ezzel szemben a RETIGO Vision kombi párolóban szinte zsír vagy olaj nélkül állíthatók elő a fogások.
A helytakarékos kombi pároló mindössze 1 négyzetméternyi területen elfér, használatával rengeteg időt és befektetett munkát spórolhat meg.